Noua Toyota Supra se pregătește de debutul oficial

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a noii generații Toyota Supra. Cu toate acestea, constructorul japonez a scăpat' pe Internet câteva fotografii oficiale cu modelul afișat fără camuflaj.

Citește și…

Numărul mașinilor furate a crescut cu 70% în 2018, față de 2017

Sistemul de semaforizare din Capitală, accesat ilegal!

Noi defecţiuni la autobuzele Otokar, cumpărate de Gabriela Firea

Prins de radar cu 174 de km/oră în Galați

Tesla vine în România, în 2019. Unde se instalează superîncărcătoarele?

Gymkhana 10, cel mai tare video cu mașini al anului

Record în România: cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică

Skoda Kodiaq RS debutează în România 

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

 

Fotografiile au fost scoase în scurt timp de pe site, dar câțiva utilizatori germani au reușit să pună mâna pe ele și să le prezinte întregii lumi pe forumul Supramkv.com.

Între timp, canalul oficial de Youtube al Toyota Gazoo Racing a postat un teaser în care este prezentat faimosul circuit Fuji Speedway. Pe fundal putem auzi răsunând motorul cu 6 cilindri în linie împrumutat de la BMW Z4. Propulsorul are o capacitate de 3.0 litri și produce 340 CP și 500 Nm în versiunea care îl echipează pe Z4, deci Supra ar trebui să se bucure de aceleași resurse.

A cincea generație a lui Supra va debuta oficial pe 14 ianuarie la Salonul Auto de la Detroit 2019 și va fi disponibilă doar cu cutia automată ZF cu opt trepte. Interesant este ca noua generație va fi cu 14 kilograme mai ușoară decât precedenta având acum o masă totală de 1.496 kg.

Niponii de la Toyota consideră dezvoltarea unei versiuni cu plafon retractabil, dar și o echipare mai sportivă inspirată din variantele de curse ale modelului devenit legendă.

Adaugă un comentariu