Trucul prin care Steve Jobs circula fără numere de înmatriculare! Totul era legal!

Steve Jobs, un vizionar al creaţiei şi tehnologiei, a schimbat societatea în care trăim. Co-fondator al companiei Apple, Jobs a fost una dintre cele mai bune exemple ale societății americane din ultimii 50 de ani.

Jobs era un personaj unic prin felul său de-a fi. Ba mai mult, americanul încerca să fie tot timpul diferit. Tocmai de aceea, mașina sa nu avea numere de înmatriculare. Cum era posibil?

Citește și 

PREȚUL CARBURANȚILOR CREȘTE MASIV de la 1 septembrie

El e milionarul român care sfidează legea! Internetul s-a aprins după gestul lui!

Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

Boss-ul Apple s-a folosit de “o portiță” în legislația auto a statului american California, care spune că o mașină nou nouță poate circula fără numere de înmatriculare până la șase luni. Tocmai de aceea, Jobs avea o “înțelegere” cu un dealer auto prin care acesta se obliga să-i livreze, o dată la șase luni, un Mercedes SL 55 AMG argintiu, primind la schimb mașina „veche’ a lui Jobs.

E din ce în ce mai clar care era beneficiul lui Steve Jobs, dar ce câștiga delerul? Totul era o strategie de marketing, dealerul auto se putea lăuda că mașinile primite la schimb au fost testate de renumitul co-fondator Apple.

Adaugă un comentariu

Articole similare