Tupeu fără limită: taximetriștii vor să dispară acum şi trotinetele electrice

Taximetriștii sabotează nu numai companiile alternative de transport, ci chiar și firmele care propun servicii „verzi’ în trafic, precum închirierea de trotinete și biciclete. Un îndemn halucinant al unui șofer de taxi la boicotarea societăților care oferă închirierea de trotinete a apărut pe un grup de discuții al șoferilor.

Citeşte şi

SUPER licitaţie ANAF: Audi A6 Quattro şi Volkswagen Passat la preţuri de Logan second

Poliţiştii la VÂNĂTOARE! Se dau AMENZI de 5800 lei după verificarea TALOANELOR

Un șofer care GONEA cu180 km/h cu un Logan a făcut PRĂPĂD pe autostradă! Resturile de mașini se întind pe…

Taximetristul susţine că şi „bulangiii’ de la companiile care închiriază trotinete electrice (Lime, Wolf-E şi Flow) îi fură clienţii, plângându-se că în această vară va „face foamea’.

Un taximetrist din Bucureşti le solicită colegilor săi să declanşeze atacul şi împotriva trotinetelor electrice: „Ori ne ducem la guvern iară, ori mă duc şi mă apuc să le arunc în Dâmboviţa’, scrie bărbatul într-un grup de pe Facebook al taximetriştilor. Taximetristul susţine că şi „bulangiii’ de la companiile care închiriază trotinete electrice îi fură clienţii, plângându-se că în această vară va „face foamea’!

Taximetrișii au lansat ample proteste în ultimele luni față de transportul alternativ oferit de companii precum Uber sau Bolt și nu de puține ori au intrat în conflict cu șoferii rivali. După intrarea în vigoare a ordonanței de urgență care își propune reglementarea activității de taximetrie, zeci de șoferi Uber din mai multe orașe ale țării au rămas fără plăcuțe de înmatriculare și taloanele mașinilor, pentru că nu dețineau licență de transport, precum taximetriști. Șoferii de taxi pretind că sunt clienți și solicită servicii de ridesharing, apoi chemă poliția care îi sancționează pe concurenții lor.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu