Un „Ferrari” la mai puțin de 50.000 euro: chilipir sau țeapă?

Pe site-ul britanic AutoTrader a fost pus la vanzare un Ferrari 458 Italia care atrage atentia cu un pret deosebit de tentant, de numai 37.950 lire sterline (echivalentul a 47.553 euro).

Insa oferta nu mai parte la fel de tentanta atunci cand arunci un ochi peste detaliile anuntului, pentru ca acest 458 Italia este de fapt o replica. E drept, detaliile sunt foarte bine lucrate iar vanzatorul precizeaza ca au fost folosite si componente originale, insa tot nu poate fi justificat pretul cerut.

Anuntul nu ofera mai multe detalii despre masina donatoare, anuntand doar ca este fabricata in anul 2000 si a parcurs pana in prezent doar 82.000 km. Propulsia vine de la un motor V6 de 2,5 litri (prezentat drept “puternic dar economic”), care a fost modificat estetic incat sa imite intocmai V8-ul unui Ferrari 458 Italia. Pentru a parea cat mai veritabila, replica a primit un set de jante de 20 de inchi, prin care se pot vedea etrierele marcate cu insemnele Ferrari.

Ferrari7

Din lista de dotari, sunt amintite geamurile electrice, aerul conditionat, tapiteria de piele, scaunele sport, sistemul de alarma, patru airbag-uri, inchidere centralizata si un sistem de control al tractiunii.

Totusi, voi ati plati aproape 50.000 de euro pe o replica – fie ea si foarte bine facuta?

sursa|autotrader

Adaugă un comentariu