Vești despre Schumacher: ”Între 30 şi 40 la sută dintre pacienţi şi-au recăpătat cunoştinţa după patru ani”

Michael Schumacher, multiplu campion în Fomula 1, a suferit în decembrie 2013 un grav accident la schi, având leziuni severe asupra craniului.

Noua mașină a lui ȚIRIAC costă 630.000 DE EURO!

CUM TE PĂCĂLESC SAMSARII când cumperi o mașină!

De atunci a suportat mai multe operaţii, a fost în comă indusă, internat în mai multe clinici, iar acum se află acasă, sub supravegherea unor specialişti.

Domiciliul său a fost transformat într-un adevărat spital şi pentru a acoperi costurile, familia a vândut multe dintre bunurile de valoare.

S-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru recuperarea lui Schumacher, iar informaţiile privind starea sa de sănătate sunt extrem de reduse.

Apropiaţii fostului mare pilot au preferat să păstreze discreţia, dar un specialist neurolog a oferit acum veşti optimiste.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

În curând vei avea de plătit această taxă în fiecare an!

‘Conform unui studiu realizat în Suedia, între 30 şi 40 la sută dintre pacienţi şi-au recăpătat cunoştinţa după patru ani. Mulţi revin la viaţă, îşi văd copiii şi nepoţi cum cresc, îşi fac planuri, văd ce se mai întâmplă în familia lor sau în cercul de prieteni’, a spus profesorul Mark Obermann, directorul centrului de neurologie Asklepios.

Sursa: libertatea.ro

Famila ține secretă starea lui Schumacher. Ultimul anunț oficial a fost făcut acum mai bine de un an, când avocatul familiei a dat în judecată o revista care susținea că Schumacher poate să meargă, a scris în urmă cu câteva luni ziarul LEquipe.

Adaugă un comentariu