Viitorul VW Golf ar putea renunța la versiunile cu trei uși

Viitorul VW Golf este așteptat să debuteze la jumătatea anului 2019.

Pe măsură ce data lansării se apropie, diferite informații despre viitorul VW Golf încep să fie suflate presei. De cele mai multe ori, aflăm detalii despre design, motorizări, tehnologie și alte asemenea elemente. Însă, de data aceasta, sursele din cadrul Volkswagen susțin că versiunile cu trei uși nu vor exista pentru viitorul VW Golf. Mai mult decât atât, gama respectivă nu va avea nici break-uri.

Citește și:

Proiect la Primăria Capitalei: O zi fără mașini în București

Video: Vezi cum dispare un pod afectat de inundații

Volkswagen: Jumătate dintre modelele importante au omologare WLTP

Autostrăzi cu taxă în România: Cât va costa să mergi 100 de kilometri?

Lada Vision 4×4: Cum arată un SUV de clasă mică de la ruși!

În cazul în care informația prezentată de englezii de la Autocar este adevărată, înseamnă că nu mai este cale de întors pentru Volkswagen odată ce a fost luată aceată decizie. Numărul modelelor oferite cu o caroserie cu trei uși în portofoliul conglomeratului Volkswagen era oricum destul de redus, putând fi numărate pe degetele de la o mână, dar dacă decizia a fost luată pentru a nu fi lansat un viitor VW Golf cu trei uși, această variantă nu a mai fost proiectată.

Aceeași situație se aplică și pentru gama Golf Variant, care ar putea să nu mai prindă a cincea generație de la momentul lansării. Decizia din spatele renunțării la aceste versiuni de caroserie este strâns legată de ofensiva nemților în materie de SUV-uri și de scăderea vânzărilor de autoturisme noi care au o caroserie cu trei uși.

Însă, pentru moment, aceste informații nu au fost confirmate de Volkswagen prin canalele oficiale de comunicare. Poți afla mai multe despre viitorul VW Golf din numărul 18 al Revistei Auto Bild România, pe care o poți găsi pe piață începând cu data de 6 septembrie.

Adaugă un comentariu