Un VW Golf GTI evită la limită o tragedie pe Autobahn, la 240 km/h (VIDEO)

Un vlogger scapă la limită de un accident la 240 km/h după ce o mașină se bagă pe banda sa de circulație, pe o porțiune al Autobahn fără limită de viteză.

Citește și:

Şoferul de siguranţă al unui vehicul autonom a fost condamnat pentru un accident

Cum să reduci riscul producerii unui accident când ești la volan

VIDEO: Pilotul Alex Filip, accidentat de un șofer. Ce riscă acesta

Sunt multe lucruri pentru care este renumită Germania în lume, unul dintre ele fiind negreșit și Autobahn, rețeaua de autostrăzi care au și porțiuni fără restricții de viteză. Însă asta nu înseamnă că a rula cu viteză mare este mai puțin periculos acolo decât în alte țări ale lumii.

Exemplu de data acesta este pățania vloggerului Carpool Of Eden, care documenta o „plimbare’ la viteză. Genul acesta de clipuri este atât de popular încât și vloggeri deja renumiți, cum ar fi Schmee, au ajuns să ducă supermașini pe Autobahn pentru teste de viteză maximă.

Însă faptul că este un drum public fac ca aceste experimente să fie riscante, cu atât mai riscante cu cât diferența de viteză dintre mașinile de pe ultima bandă și cele de pe banda alăturată sunt mari. Nu știm ce viteză avea Skoda Rapid Spaceback care a sărit pe banda pe care protagonistul nostru rula cu 240 km/h, însă pentru a diminua pagubele impactului șoferul din Golf GTI a demonstrat reflexe bune și o reacție impecabilă.

  Tachette says:

  Reflexe impecabile, da… Am vazut cum mana stanga a fleshuit cateva secunde bune inainte de a frana! Super reflex, ce-i drept… 👍🏻

  Razvan says:

  Reflexe bune poate…
  În rest …Nu a anticipat absolut deloc situația..
  Nu poti sa accelerezi asa când nu știi exact ce va face cel care este pe banda din dreapta…
  Dacă era intelept reducea viteza și accelera după ce trecea de masina din dreapta…
  Nu poti sa mergi asa cu gândul ca ala te-a văzut…ca uite ce se intampla…
  Zero conducere preventivă în situatia asta…
  Sa zică mersi ca a scapat așa…

Adaugă un comentariu