Volkswagen Grand California: Transformare din concept în model de serie

Volkswagen Grand California a fost prezentat oficial în varianta de serie. Modelul ne amintește de conceptul California XXL, dar va putea fi cumpărat de la divizia de vehicule comerciale a celor de la Volkswagen.

Grand California este în mod evident bazat pe modelul Crafter, însă este cu un metru mai lung și are un interior de autorulotă. În plus față de un T6 California, un Grand California are o baie de 840 pe 800 milimetri, cu tot cu duș, vas de wc și chiuvetă.

Zona de bucătărie a modelului include aragaz cu două ochiuri, un frigider cu o capacitate de 70 de litri și congelator, pe lângă o chiuvetă. Grand California are un rezervor de apă de 110 litri și prezintă și o ieșire separată pentru duș în spate. Modelul poate fi echipat cu toate dotările din gama Crafter, incluzând sistemul 4Motion de tracțiune integrală.

În standard, modelul are locuri de dormit pentru două persoane, dar poate fi comandat și un spațiu suplimentar de dormit, poziționat în partea superioară a habitaclului. Acel spațiu are și o trapă din sticlă care poate fi folosită pentru a crește fluxul de aer de la interior. Totodată, Grand California are un sistem de aer condiționat dedicat zonei din spate.

Volkswagen va demara livrările lui Grand California începând cu prima parte a anului 2019. Până atunci vom afla și prețul său. În orice caz, este deosebit de apropiat de conceptul California XXL și reușește să fie o propunere interesantă în zona de lifestyle pentru cei interesați de o autorulotă oferită direct de un constructor de automobile.

VIDEO: Reclamă Volkswagen interzisă! Câți oameni le-au făcut plângere

Volkswagen California poate fi inchiriat drept camera de hotel in Marea Britanie

Volkswagen a prezentat noua generație Crafter – 69 de versiuni derivate, costuri de exploatare scăzute și tracțiune pentru toate gusturile

Volkswagen Crafter – Meșteșugarii primesc vizita caravanei #crafter2craftsmen

    catalin says:

    s-a deschis salonul de la dusseldorf, aveti ceva update-uri?

Adaugă un comentariu