Vopsite cu aur 24k: BMW i3 și i8 Starlight Edition

BMW a creat două modele unicat bazate pe cele două produse ale gamei i. Vorbim despre i3 și i8 Starlight Edition.

5 moduri în care îți poți distruge vopseaua mașinii

Ambele sunt vopsite cu aur din fabrică și prezintă o plăcuță din aur la bord. Atât i3, cât și i8 au primit un singur exemplar Starlight Edition, deci cumpărătorii acestor ediții speciale se vor bucura de o valoare de revânzare crescută datorită exclusivității.

Nissan prezinta vopseaua care nu se murdareste (video)

Vopseaua utilizată pentru aceste modele are o bază pe negru și utilizează praf de aur de 23.75 carate, cea mai înaltă posibilitate pentru această consistență. Furnizorul vopselei speciale este Liebscher Blattgold GmbH, iar fiecare mașină a primit patru straturi. Ultimul este aplicat manual.

Lexus pregătește un RC F a cărui vopsea va pulsa în ritmul bătăilor inimii

Procesul de vopsire a fost dezvoltat împreună cu Toplac, un partener oficial al BMW ColorSystem în Republica Cehă și reprezentat al produselor BASF. În cazul în care vă atrage acest finisaj, puteți să-l abordați atât prin folie auto convențională, cât și prin folie auto lichidă, dacă procesul de vopsire este la un preț prohibitiv.

Vopseaua fosforescentă și Nissan Leaf

Chiar dacă vopsitorul va reuși să obțină un aspect similar, doar cele două modele BMW, i3 și i8 Starlight Edition, se vor putea mândri cu aur 24k în vopsea. În ciuda aspectului exterior, ambele modele păstrează trenul de propulsie standard și nu se bucură de alte modificări care să le asigure mai mulți cai putere sau performanțe sporite.

Vrei un loc de muncă? Sună la (021)9124 și noi te ajutăm să-l obții!

În orice caz, colecționarii care le vor cumpăra ar putea prefera să le păstreze cu atenție într-o incintă protejată în loc să le conducă pe drumurile publice. Peste ani, ambele modele ar putea să fie mai valoroase prin prisma vopselei exclusiviste.

Nu există nume mai bun pentru culoarea care îmbracă acest Lamborghini de 1 milion de euro: Verde Scandal!

BMW nu a anunțat public prețul celor două modele, dar știm deja că acestea vor fi vândute în cadrul unei licitații, iar sumele încasate vor fi donate unei fundații caritabile. În cazul de față, vorbim despre fundația VIZE 97, în numele lui Dagmar și Vaclav Havel. Până la licitație, cele două modele vor fi expuse la festivalul de film internațional de la Karlovy Vary, în perioada 4-5 iulie, ca apoi să ajungă în showroom-ul BMW Invelt, localizat în Praga.

Fiță sau kitsch? Un Maserati Ghibli acoperit cu piele de căprioară

Adaugă un comentariu