BMW i3 – Versiunea cu autonomie mărită este disponibilă și în România

În urmă cu câteva luni vă anunțam că BMW a pregătit o versiune cu autonomie mărită pentru electricul i3. Începând cu această lună, versiunea poate fi comandată și în România și promite o autonomie de până la 300 de kilometri.

Prețul de pornire este de 37.080 de euro cu TVA și poate fi accesat și prin programul Rabla Plus. Astfel, vei beneficia de un supliment de 4.500 de euro din partea statului, bani care se scad din valoarea cu TVA.

Noul BMW i3 cu autnomie mărită vine cu o baterie care, deşi nu creşte în volum, oferă o capacitate crescută de la 21,6 kWh la 33,2 kWh. Aceasta asigură o autonomie de aproximativ 200 km în condus cotidian sau până la 300 km în regim de condus economic.

BMW i3 (94 Ah)

Totodată, BMW continuă să comercializeze și variantă cu baterie de 21,6 kWh. Diferența de preț dintre cele două versiuni este de 1.200 de euro cu TVA, iar astfel, BMW încearcă să acopere o gamă cât mai variată de nevoi.

Oferta de modele BMW i3 include două modele complet electrice cu baterii de capacităţi diferite. La acestea se adaugă două modele care dispun de un sistem de tip „range extender’.

Adaugă un comentariu