Mercedes-Benz a prezentat noua Clasa E All-Terrain

Deși mai sunt doar câteva zile până ce Salonul Auto de la Paris își va deschide porțile, oficialii Mercedes-Benz au decis că este momentul oportul să prezinte internauților noua Clasa E All-Terrain. Gândit pentru a rivaliza cu Audi A6 Allroad, modelul german va avea de înfruntat și versiunea Cross Country a lui Volvo V90, produs care va fi expus în premieră tot la Paris.

După cum deja știați, noua Clasa E All-Terrain se face remarcată prin garda la sol mai mare (între 121 și 156 de milimetri în funcție de setarea Air Body Control), prin aripile ceva mai evazate și prin grila frontală revizuită. De asemenea, sistemul de tracțiune integrală 4Matic este disponibil în standard. Așa cum era normal, nemții au pus pe lista Dynamic Select și modul All-Terrain.

2017-mercedes-benz-clasa-e-all-terrain-31

În momentul lansării, noul Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain va fi disponibil în versiunea E220d 4Matic. Motorul de 2,0 litri produce 194 CP la 3.800 rpm și 400 Nm între 1.600 și 2.800 rpm. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 8 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 232 km/h. Consumul de carburant anunțat de producător este de 5,1 l/100 km, iar emisiile de CO2 ajung la 137 g/km.

La scurt timp după lansare, Mercedes-Benz va oferi și o motorizare cu șase cilindri, tot diesel. În standard, cele două unități vor fi cuplate la cutia automată 9G-Tronic.

 

Adaugă un comentariu