Modificări importante pentru Range Rover. Apare nivelul de echipare SVAutobiography Dynamic și motorul de 3,0 litri de pe F-Type

Land Rover a anunțat că va opera o serie de modificări pentru Range Rover. Noile îmbunătățiri vor fi disponibile începând cu această toamnă și vizează atât gama de motorizări, cât și versiunile de echipare.

Pentru început, Range Rover va primi motorul V6 de 3,0 litri care produce 340 CP și 450 Nm, unitate care poate fi regăsită și pe Jaguar F-Type. Accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 7,1 secunde.

2017-land-rover-range-rover (14)

Totodată, Range Rover va fi oferit și în versiunea de echipare SVAutobiography Dynamic. Aceasta folosește motorul V8 de 550 CP, unitate care a fost preluată de pe celebrul Range Rover Sport SVR. Cuplat la o cutie automată cu opt rapoarte, SUV-ul britanic va fi capabil să accelereze de la 0 la 96 km/h în doar 5,1 secunde.

În dreptul sistemelor de asistare a șoferului, Range Rover promite: cruise control adaptiv cu recunoașterea semnelor de circulație, asistență la parcare, frânare automată de urgență și monitorizarea șoferului și nu numai. Totodată, modelul britanic beneficiază de sistemul InControl Touch Pro care folosește un ecran cu diagonala de 10 inchi.

2017-land-rover-range-rover (9)

Adaugă un comentariu