Revista AUTO BILD nr. 6 din 16 martie 2017

Primul salon european al anului, desfășurat la începutul lunii martie la Geneva, a adus în prim-plan numeroase noutăți. Colegii noștri au fost acolo și vă prezintă în numărul 6 al revistei AUTO BILD cele mai importante lansări ale acestui an. Dintre acestea, amintim Opel Insignia, VW Arteon, Audi Q8 Sport, Dacia Logan MCV Stepway, Seat Ibiza, Volvo XC60 sau Mazda MX-5.

Chiar dacă am fost ocupați cu Salonul de la Geneva, am găzit timp și pentru testare, noutățile din acest număr fiind Land Rover Discovery și smart fortwo E.D. În comparativul clasei compacte, noul Hyundai i30 înfruntă concurența, încercând să dea o replică viguroasă lui Opel Astra, Renault Megane, Peugeot 308 și Mazda3. Cireașa de pe tort este testul cu măsurători care-l are ca protagonist pe BMW 530d xDrive.

În cadrul rubricii dedicată modelelor second-hand, BMW X1 din prima generație își demonstrează calitățile, dar și problemele. Acesta se poate dovedi un adevărat chilipir pentru pasionații de SUV-uri premium, dar poate avea și vicii ascunse care pot face praf bugetul familiei, deci citiți cu atenție înainte de a cumpăra.

Încheiem, ca de obicei, cu un articol fascinant care-l are în prim-plan o legendă a raliurilor. Am mers în vizită la Walter Röhrl, înaintea celei de-a 70-a aniversări și am fost bucuroși să descoperim că legendarul pilot german se află într-o formă fizică impresionantă și nu are de gând să renunțe la stilul de viață care l-a consacrat.

Numărul 6 al revistei AUTO BILD se găsește în rețeaua de distribuție. Vă urăm lectură plăcută!

 

Adaugă un comentariu