Bentley Continental GT și Flying Spur facelift – Arsenalul de lux al britanicilor debutează la Geneva

Bentley a publicat imaginile și informațiile oficiale cu Continental GT și Flying Spur facelift. La nivel exterior, Bentley Continental GT primește o grilă a radiatorului ceva mai mică, praguri restilizate, prize de aer modificate și spoilere îmbunătățite.

De asemenea, în zona posterioară vedem cum capacul portbagajului a primit un design ușor modificat, iar spoilerul a fost și el restilizat.

La interior, britanicii spun că au înlocuit volanul, au instalat padale pentru schimbarea vitezelor mai mari, în timp ce panoul de instrumente a fost modificat. Tot la interior, britanicii anunță noi ornamente pentru consola centrală și încă un compartiment de depozitare pentru pasagerii din spate.

În ceea ce privește versiunea GT W12, aceasta va dezvolta 590 CP și 720 Nm din același motor W12 twin-turbo de 6,0 litri. În ciuda creșterii performanțelor, Bentley anunță că modelul va oferi un consum de carburant redus cu 5% (14,1 litri la suta de kilometri și 329 de grame de CO2/km).

Bentley Flying Spur a primit acum un set de jante de 20 de inch cu design nou, în timp ce clienții pot opta pentru și mai multe variante de personalizare.

Adaugă un comentariu