Echipa de teste: Un nou concurs AUTO BILD

Echipa Auto Bild te așteaptă la un eveniment inedit, care deschide noua serie „Echipa de teste. Pentru prima etapă am pregătit un program deosebit la volanul noului Mitsubishi ASX. Bonus: numeroase premii te așteaptă la finiș.

Auto Bild dă startul unei noi provocări pentru tine. Vrei să testezi cele mai noi mașini, atât pe circuit, cât și în trafic? Vrei să afli toate informațiile și detaliile care stau în spatele unui model nou într-un mediu relaxat, alături de redacția Auto Bild? Atunci te invităm să faci parte din Echipa de teste Auto Bild. Ce înseamnă asta? Dacă accepți să te înscrii în programul nostru, la intervale regulate, te vom invita, alături de alți cititori, să participi la sesiuni de teste gândite în jurul tău. Vei avea ocazia să conduci defensiv pe circuit și vei avea un răspuns la toate întrebările pe care le pui. În plus, deja avem o invitație pentru tine.

Intră în Echipa de teste Auto Bild și poți testa, în ziua de 17 iulie, noul Mitsubishi ASX. Acesta a beneficiat recent de un facelift, cu un design exterior mult mai gresiv și numeroase îmbunătățiri tehnologice. Motorizarea pe care o veți conduce în cadrul concursului este cea diesel de 2,2 litri, care dezvoltă 150 CP.

Unde se va desfășura evenimentul? Pe circuitul de la AMCKart, unde vom pregăti probe speciale ca tu să poți descoperi toate secretele SUV-ului nipon. În plus, am pregătit o probă de îndemânare la care vei lua parte la volanul lui ASX, dar și premii interesante pentru toți cei prezenți.

Tot ce va trebui să faci este să intri pe www.auto-bild.ro/echipadeteste și să completezi formularul de înscriere. În plus, așa cum a fost și la edițiile trecute, trebuie să ai permis de conducere valabil, cu o vechime de minimum 2 ani și să nu deții licență de pilot profesionist. Data-limită de înscriere este 10 iulie. Prin tragere la sorți se vor alege 25 de participanți, care vor fi invitați să participe la evenimentul Echipa de teste ce se va desfășura în data de 17 iulie 2017, pe pista de carting AMCKart, situată în șos. de Centură București nr. 5A. La fața locului, în ziua evenimentului, participanții vor primi informații suplimentare despre desfășurarea probelor, detalii despre penalizări, precum și alte informații utile despre derularea competiției.

Abia așteptăm să ne vedem!

Adaugă un comentariu