Ce pățești dacă ascunzi numerele mașinii atunci când decizi să parchezi ilegal? Ne arată un timișorean

Un timișorean a încercat să fenteze o amendă de parcare prin a-și ascunde numerele în portbagajul mașinii. Planul nu a decurs așa cum s-ar fi așteptat el.

Citește și:

Noua maşină a lui Ion Țiriac are nevoie de cel puţin două locuri de parcare

Parcare neinspirată: 37 de mașini au fost înghițite de un lac înghețat în estul Rusiei (VIDEO)

Este blocarea roţilor în parcările supermarketurilor legală? Ce spun poliţiştii şi cine are dreptul să facă acest lucru

Cel mai scump loc de parcare din lume costă cât o casă și un supercar

Parcare laterală cu… răsturnare. Pietonii s-au salvat la timp (VIDEO)

Probabil că ai pățit să ajungi la destinație și să nu găsești niciun loc destinat special parcărilor de autoturisme, și a trebuit să recurgi la măsuri alternative: fie să cauți până găsești unul, fie – dacă ești în criză de timp – să riști o amendă și să o parchezi unde găsești loc.

Acum, normal este să cauți un loc de parcare; dar, dacă trebuie să riști, încearcă să găsești un loc în care măcar să nu încurci traficul din jur. O idee nu foarte sănătoasă este să-ți lași mașina unde apuci, în speranța că nu o să încurci pe nimeni. Și cea mai proastă idee este să lași mașina în vad de trafic și să-i ascunzi numerele de înmatriculare, ca să nu poată fi identificată.

Cât de proastă este această idee a aflat un timișorean, care a parcat fix lângă un indicator „Oprirea Interzisă’ și a scos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, ca să fenteze o amendă de parcare, relatează Timiș Online. Asta ce i-a pus pe polițiștii locali care patrulau în zonă într-o situație delicată: să decongestioneze traficul în condițiile în care proprietarul mașinii care bloca circulația este necunoscut. Așa că au decis să o ridice.

Șoferul a fost în cele din urmă identificat ca un tânăr de 33 de ani, din comuna timișoreană Dumbrăvița. Acesta a fost amendat cu sacțiunea maximă – 725 de lei și trei puncte penalizare – și trebuie să plătească și 100 de euro pentru a-și recupera mașina ridicată.

foto: Timiș Online

Adaugă un comentariu