Aston Martin Vanquish Zagato Concept – Debut la Villa d’Este

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă când un italian se întâlnește cu un britanic? Dacă nu, răspunsul stă în conceptul Aston Martin Vanquish Zagato. Prototipul a fost desenat în Milano și dezvoltat în Marea Britanie, iar debutul oficial va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa d’Este.

Din punct de vedere estetic, conceptul gândit de Zagato este imprsionant. Liniile pronunțate produc un efect de continuitate, iar plafonul în stil clasic “double-bubble” și montanții A conturează puternic stilul cu care Zagato ne-a obșnuit.

aston martin vanquish zagato concept villa deste (5)

Blocurile optice masive și luminile de ceață integrate în grila frontală fac pereche bună cu stopurile spate, inspirate de Aston Martin Vulcan. Tot în zona posterioară vedem patru terminații pentru sistemul de evacuare, un difuzor de aer din fibră de carbon și un spoiler sexy.

Citește și: Își merită Aston Martin Lagonda Taraf prețul de 1 milion de dolari?

Zagato s-a implicat și în dezvoltarea interiorului. În habitaclul lui Aston Martin Vanquish Zagato Concept zărim elemente din fibră de carbon și din piele de înaltă calitate, iar logo-ul Zagato a fost țesut pe tetiere.

aston martin vanquish zagato concept villa deste (1)

Sub capota lui Aston Martin Vanquish Zagato Concept se află un motor V12 de 5,9 litri care produce 592 CP..

Citește și: Aston Martin Vantage GT8 – Atitudine de supersportiv

După cum deja știți, colaborarea dintre Aston Martin și Zagato durează de mai bine de 55 de ani, iar primul produs lansat de cele două companii a fost DB4 GTZ.

Clip video cu Aston Martin Vanquish Zagato Concept

Adaugă un comentariu