Top 5 Cabriolete pentru fete. Modele pe care e bine sa ti le cumpere altcineva

“Cabriolete pentru fete” intra in faza superioara, unde au acces numai premiantele. Iata un Top 5 al celor mai dorite cabriolete de pe piata in acest moment.

Dupa ce in prima parte a temei “Cabriolete pentru fete” am prezentat cele mai accesibil, si totusi extrem de apreciate cabriolete de pe piata romaneasca, a sosit momentul sa ridicam putin privirea spre straturile rarefiate ale atmosferei, acolo unde domnesc cele mai exclusiviste decapotabile. Preturile sunt pe masura, de aceea am intitulat acest episod “Modele pe care e bine sa ti le cumpere altcineva”.

Dupa succesul eclatant al lui Range Rover Evoque, e foarte probabil ca toata lumea viseaza la un cabriolet realizat pe baza acestui SUV. Si chiar daca pare ciudat, Range Rover chiar lucreaza la asta, premiera urmand sa aiba loc la Salonul de la Geneva in mai putin de trei saptamani. Pana cand acesta va ajunge pe piata noastra, insa, iata care sunt cele mai hot cabriolete de pe piata in acest moment. Ca de obicei, ordonate dupa pret.

 

Mini Cabrio

Cabriolete Mini Cabrio

Ce fata nu-si doreste un Mini? Sic, elegant si sportiv, acesta este cel mai accesibil model din acest top. De la Mini One Cabrio (98 CP) la Mini John Cooper Works Cabrio (211 CP) exista o motorizare pentru fiecare. Preturile urmeaza aceeasi logica, evoluand de la 22.320 de euro la 35.774 de euro (taxe incluse). Va recomandam sa va feriti de suspensia sport si motoarele puternice – asta daca nu cumva va plac senzatiile tari.

 

Mercedes-Benz SLK Roadster

Cabriolete Mercedes-Benz SLK

Roadsterul Mercedes are hardtop retractabil, putand fi transformat din coupé in cabriolet la apasarea unui buton. Factorul wow este la cote inalte, iar ca bonus, te poti bucura de el fara sa-ti cari familia cu tine. Motorizari poti alege de la 184 CP la 421 CP, cu o plaja a preturilor intre 41.230 de euro si 76.508 euro. Rrrrrr!

 

Audi TT

Cabriolete Audi TT

 

Versiunea Roadster este atat de proaspata pe piata, incat nu are inca un pret in Romania.O adevarata vitrina tehnologica, Audi TT Roadster iti va asigura vizibilitate imediata, mai ales daca vei fi printre primii cumparatori. Sau daca EL va fi printre primii cumparatori… Hmmm, preferabil. Un coupé TT costa de la 42.000 de euro, asa ca roadsterul se situeaza pe aceeasi treapta cu Mercedes SLK din acest punct de vedere.

 

Jaguar F-Type

Cabriolete Jaguar F-Type

 

O adevarata rara avis pe strazile din Romania. Plina de personalitate, de la designul eclatant la sunetul inconfundabil al motorului, Jaguar F-Type este un vis frumos. Asta pana cand vine cineva si-l transpune in realitate. Si daca tot o face, spuneti-i sa nu fie zgarcit: orice sub motorizarea V8 nu se potriveste cu personalitatea vulcanica a celei de la volan. Pret: 107.508 euro (pentru zgarciti, de la 79.360 de euro).

 

Porsche 911 Targa

Cabriolete Porsche 911 Targa

Am lasat ce e mai bun la urma. Porsche s-a intors la origini pentru cel mai nou Targa, dar l-a dopat cu cele mai noi tehnologii. Acoperisul din sticla poate fi deschis la orice viteza, prin apasarea unui singur buton, si asta nu poate face orice cabriolet. Tractiunea integrala e standard, motorizarea dezvolta 350 CP (911 Targa 4) sau 400 CP (911 Targa 4S), iar preturile pleaca de 120.495 si ajung… ei bine, ajung acolo unde-si permite cel care o cumpara. Si chiar putin peste.

Adaugă un comentariu