Cu motocileta pe Magistrala 4. Un rider francez a făcut spectacol pe șantierul bucureștean

Julien Dupont, mototciclistul care a făcut spectacol în suburbiile din Brazilia, pe un roller coaster din Montana Rusa, dar și la Castelul Bran, a revenit în România pentru un alt proiect interesant.

De această dată, riderul francez a intrat pe Magistrala 4 a metroului bucureștean și a făcut spectacol. Periplul motociclistului a început chiar la intrarea în șantier. Utilajul „Sfânta Varvara, care sapă noua magistrală de metrou din Bucureștii Noi, forează, toarnă şi montează un tunel de 500 de metri în 30 de zile, trona impunător asupra locului. Riderul s-a folosit și de plăcile de beton , de stivuitoarele, dar și de țevile din zonă.

ms_julien-dupont-metro_2

Intrarea în stația de metrou a făcut-o pe șapa scărilor rulante, care avea o înclinație de 45 de grade, numai bună pentru câteva stop-uri pe roata din față și derapaje controlate la final. Peretele a fost și el întrebuințat drept wall ride, urcând cu motocicleta la aproape 2 metri de sol.

Punctul culminant a venit odată cu săritura peste un gol de 8 metri lungime, cu atât mai dificilă datorită perimetrului limitat care nu-i permitea să-și ia avânt.

„Este pentru prima oară când mă dau pe un șantier de metrou în construcție. Nu mă așteptam să găsesc atât de multe obstacole perfecte pentru trial freestyle și mă bucur că am putut folosi destul de multe. Cea mai dificilă a fost săritura peste golul lung de 8 metri. Și mai înspăimântător a fost faptul că dedesubt era linia de metrou, la aproximativ 6 metri mai jos’, a declarat Julien.

Adaugă un comentariu