Ford GT, oferit în două ediții speciale: Heritage și Studio Collection

Ford pune la dispoziția colecționarilor două ediții speciale pentru Ford GT. Heritage omagiază prima victorie într-o cursă de anduranță a modelului GT40.

Citește și:

Producția supercarului Ford GT va fi suplimentată cu 350 de unități

Ford GT 67 Heritage ne aduce aminte de vremurile când americani câştigau Le Mans

Ford GT, supercarul Ovalului Albastru, mai rapid decât McLaren 675LT și Ferrari 458 Speciale

Pregătiți banii: Un prototip Ford GT va fi scos la licitație

Ford a prezentat Heritage Edition pentru Ford GT, o nouă ediție specială a supercarului american care omagiază, de data aceasta, prima victorie într-o cursă de anduranță a legendarului GT40. Este vorba de Daytona 24h, o cursă care a precedat cursa istorică de la Le Mans din același an, 1966.

Ford GT Heritage Edition se remarcă printr-o schemă cromatică similară cu cea a modelului original, purtând numărul 98, și prin jantele aurii de 20 de inci, care ascund etriere Brembo. Din punct de vedere tehnic, Ford GT Heritate Edition își păstrează caracteristicile: este animat de un V6 EcoBoost, de 3,5 litri, cu peste 660 de cai-putere. Ford nu a specificat prețul sau numărul de unități Heritage Edition.

Cu această ocazie, producătorul american a prezentat și colecția Studio, prin care clienții își pot configura Fordul GT în șase versiuni diferite de culoare. Nici aici nu a fost menționat prețul, însă știm că Ford GT Studio Collection este disponibil în doar 40 de exemplare.

Adaugă un comentariu