Hummer se întoarce, mai puternic și mai rapid ca niciodată: este electric (VIDEO)

Brandul din portofoliul GMC și-a anunțat întoarcerea pe piață, de data aceasta ca mașină electrică. Iată cu ce cifre se laudă!

Citește și:

Motoarele modelelor electrice Maserati vor avea un sunet specific. Ascultă-l! (VIDEO)

Planuri electrice Toyota: peste 35 de modele noi în gama producătorului până în 2025

MAI, Cod Rutier 2020: trotinetele electrice, interzise pe trotuar

Încă o electrică pe piață: Fisker Ocean are funcție de karaoke și autonomie de 480 km

Va trebui să mai așteptăm pentru prima Dacie electrică, spun oficialii Renault

După ani și ani de speculații, GMC anunță oficial, printr-un comunicat de presă, relansarea mărcii Hummer, de data aceasta ca producător de mașini electrice. Sigur, asta nu schimbă – credem noi – valorile intrinseci ale oricărui model anterior Hummer: dimensiuni, impozanță, performanțe off-road.

Și, desigur, pentru că vorbim un vehicul animat de unul sau mai multe motoare electrice, cifrele sunt impresionante: 1.013 cai-putere și un sprint 0-96 km/h în 3 secunde. Cuplul motor dezvoltat la roată nu a fost încă publicat. De fapt, puterea și accelerația sunt singurele informații concrete pe care producătorul le-a împărtășit până acum cu publicul.

Primul spot publicitar cu Hummer EV va fi difuzat în timpul Super Bowl, unde sperăm să aflăm mai multe despre primul model electric al GMC și poate să-l și vedem mai bine.

„GMC construiește autovehicule premium și capabile și Hummer EV duce aceste standarde la un nou nivel’, a declarat vice-președintele Global Buick & GMC în comunicatul de presă.

Adaugă un comentariu