Live Geneva 2015 – Standul Ford

Ford a venit la Geneva cu câteva modele demne de agățat în dormitor. Vorbim despre Ford GT, Focus RS, Mustang și Edge Sport.

Cu noul Ford GT am făcut cunoștință pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Detroit, dar la Geneva am avut ocazia să-l cunoaștem în “carne și oase”. Afalt pe o platformă înconjurată de sticlă, modelul Ovalului Albastru a reușit să pună un mare zâmbet pe fața oricărui trecător.

Detaliile complete despre Ford GT sunt aici.

Ford Focus RS a ajuns în fața publicului pentru prima dată, iar lumea aflată în cadrul Salonului Auto de la Geneva nu a stat pe gânduri când a venit vorba de poze și cuvinte de laudă. Informațiile complete despre noul Focus RS, sunt aici. Așa cum era normal, Ford a expus în cadrul evenimentului elvețian și noul Mustang, model care, în premieră, poate fi comandat și pe piața din Europa. Aici găsești lista cu prețuri pentru piața din România.

Am păstrat pentru final noul Edge Sport, SUV-ul care se alătură lui EcoSport și Kuga pentru a duce o luptă demnă de cărțile de istorie cu granzii acestui segment.

ford geneva (3)

Modelul Ovalului Albastru vine cu un look inspirat de modelele americane și cu un interior mult peste media oferită în piață.

Adaugă un comentariu