Maserati Quattroporte primeste tratamentul Novitec Tridente

Casa de tuning Novitec a pregatit un pachet exterior si un kit de performanta pentru noua generatie a lui Maserati Quattroporte.

Astfel, divizia Tridente a nemtilor vine cu un spoiler frontal din doua parti, cu panouri laterale noi si cu un splitter suplimentar.

Toate aceste elemente sunt realizate din fibra de carbon si au un pret de 3,120 de euro. Pentru un plus de sportivitate, Novitec Tridente vine si cu un set de jante de 22 de inch care sunt oferite in diverse nuante.

maserati quattroporte novitec

 

Citeste si: Porsche Macan by TopCar – Infuzie de stil din partea rusilor

In dreptul kit-ului de performanta, Novitec Tridente vine cu o resoftare a unitatii ECU. Astfel motorul V6 de 3,0 litri diesel este capabil sa ofere 322 CP si 680 Nm, in timp ce sprintul 0 – 100 km/h are loc in 5,7 secunde.

Urcam in gama lui Quattroporte si facem cunostinta cu versiunea S. Aceasta dispune de motorul V6 turbo de 3,0 litri care acum se lauda cu 476 CP si 640 Nm.

Ultimul, dar nu cel din urma este Maserati Quattroporte GTS. Modelul italian are in componenta motorul V8 turbo de 3,8 litri capabil sa produca acum 605 CP si 820 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4,4 secunde, iat viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 318 km/h.

Citeste si: Lamborghini Aventador Roadster preparat de DMC

 

Adaugă un comentariu