Mercedes-Benz innoieste gamele lui CLA, GLA si Clasa A

Mercedes-Benz a anuntat o serie de modificari in gamele lui Clasa A, CLA si GLA. Cele trei modele ale producatorului din Stuttgart vor sosi cu motoare noi si cu tractiune integrala pe anumite versiuni.

Pentru inceput vom vorbi despre Mercedes-Benz A220 4MATIC. Acesta va sosi alaturi de unitatea pe benzina de 2,0 litri turbo capabila sa produca 184 CP si 300 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 7,4 secunde, iar consumul mediu anuntat de producator este de 6,3 litri la suta de kilometri.

Mercedes-Benz CLA va primi si el o varianta modificata a versiunii 200 CDI. Astfel vechiul motor de 1,8 litri va fi inlocuit de propulsorul de 2,2 litri. Acesta promite 136 CP si 300 Nm. Noul Mercedes-Benz CLA 200 CDI poate fi comandat fie in compania transmisiei manuale cu sase rapoarte, fie alaturi de cutia 7G-DCT. In cazul in care doriti o varianta cu tractiune integrala, atunci cutia cu dublu-ambreiaj amintita mai sus va veni in standard.

Versiunea CLA 220 CDI care ofera 170 CP si 350 Nm va fi si ea disponibila alaturi de tractiunea 4MATIC si de cutia automata.

Ultimul, dar nu cel din urma model care are parte de o serie de modificari in gama este GLA. Crossover-ul compact al producatorului din Stuttgart primeste o noua versiune entry-level, botezata GLA 180 CDI. Aceasta vine in compania motorului diesel de 1,461 cmc ale carui resurse vor fi manageriate de transmisia cu dublu-ambreiaj 7G-DCT.

Toate modificarile operate de producatorul german sunt deja disponibile pentru comanda, urmand ca primele livrari sa fie onorate in toamna acestui an.

Via | Mercedes-Benz

Adaugă un comentariu