Mini Countryman devine și mai aventuros cu pachetul X-raid

Experții de la X-raid au creat un pachet special (și) pentru Mini Countryman de stradă, menit să îi îmbunătățească abilitățile în off-road.

Citește și:

Mini Cooper: Maturizarea lui „altfel

Primul Mini electric de competiție a participat în prima sa cursă!

MINI John Cooper Works Countryman: Un hipster furios

Echipa germană X-raid are cinci titluri câștigate în Dakar în ultimii zece ani, toate cu Mini Countryman. Putem spune deci că nivelul de experiență în pregătirea mașinilor pentru off-road este de la sine înțeles.

O parte din această experiență s-a transmis și pe modelele de stradă, Mini Countryman X-raid fiind un exemplu grăitor. Spre deosebire de un Countryman standard, cel cu pachetul X-raid are o gardă la sol cu patru centimeri mai înaltă, mulțumită unor noi reglaje ale suspensiei și unor roți mai mari, ale căror anvelope au ranforsare laterală. Pentru cei care vor și mai multă protecție a roților, X-raid poate dota jantele și cu un inel suplimentar, așa cum se poate vedea pe modelul din galeria foto de mai sus.

Pachetul X-raid mai conține lumini LED în grilă, un roof rack din aluminiu și accente exterioare piano black, împreună cu cele de culoare portocalie. Producătorul nu a dezvăluit încă prețul pachetului off-road, însă a menționat că elementele acestuia pot fi cumpărate și separat.

Adaugă un comentariu