Nissan 370Z Nismo Roadster Concept își încordează mușchii în Chicago

Nissan a expus noul 370z Nismo Roadster Concept în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Prototipul a fost conceput pentru a strânge feedback din partea publicului, deși oficialii companiei sunt convinși că în viitor vor putea lansa fără emoții o versiune decapotabilă pentru 370Z Nismo.

Așa cum era normal, Nissan 370Z Nismo Roadster Concept integrează o serie de elemente de caroserie extrem de agresive care ajută atât la îmbunătățirea look-ului, dar și la sporirea aerodinamicii.

Pentru interior, niponii au pregătit scaune sport Recaro, un volan îmbrăcat în Alcantara și un sistem audio semnat Bose. Elementele noi se încheie cu instrumentarul de bord revizuit și cu sistemul de infotainment dotat cu un ecran cu o diagonală de 7 inch.

Sub capotă, Nissan 370Z Nismo Roadster Concept ascunde un motor V6 de 3,7 litri capabil să ofere 350 CP și 375 Nm. Resursele agregatului sunt direcționate către șosea cu ajutorul unei transmisii automate cu șapte rapoarte. Pentru un comportament și mai agresiv, conceptul nipon a primit un diferențial spate cu alunecare limitată, bare stabilizatoare noi, o suspensie îmbunătățită și o bară de rigidizare.

Adaugă un comentariu