Dacia Sandero scapă de camuflaj. Primele poze cu farurile și cu stopurile

Dacia ne tachinează cu o serie de imagini în care putem vedea farurile, stopurile și implicit semnăturile luminoase ale lui Sandero.

Citește și:

Sindicatul muncitorilor Renault vrea ca Dacia Spring să fie produsă în Franța

Prima Dacia electrică, Spring, apare într-un set de imagini neoficiale

Fani Dacia, Solido vă pregătește un cadou inedit: machetă Duster la scara 1:18!

De curând, Dacia a postat un video de tip teaser în social media în care am văzut pentru prima dată noile generații Logan, Sandero și Sandero Stepway. Din păcate, era vorba doar de siluetele acestora, constructorul român promițând că vom putea vedea mai multe în curând.

La doar o zi după prima postare, Dacia revine cu două detalii ale noului Sandero Stepway: farurile și stopurile. Într-un clip de zece secunde putem vedea, fără camuflaj, cum vor arăta semnăturile luminoase ale noului hatchback autohton.

Semnătura „ dublu Y’ o putem vedea, așadar, atât la stopuri — un detaliu de design pe care l-am văzut pentru prima dată la modelul electric Spring — dar și la farurile noului Sandero Stepway. Ne așteptăm ca Sandero să fie similar cu Sandero Stepway în ceea ce privește luminile, însă ornamentele (inclusiv capota crestată) probabil că vor fi specifice doar lui Stepway.

Prezentarea oficială a noii generații Sandero va avea loc luni, 7 septembrie.

    Banescu Ion says:

    frumoasa nimic de zis dar de ce nu se spune cate stele a primit la testul EURO NCAP lucru f important . pt salvarea vietii pasagerilor din masina in caz de accident. ALO! se aude?

Adaugă un comentariu