Oficial: Oficial: BMW X5 Security Plus – Apararea este cel mai bun atac

BMW a expus in cadrul Salonului International GPEC (General Police Equipment Exhibition and Confrence) 2014 de la Leipzig noul X5 Security Plus, modelul care promite un nivel de protectie balistica VR6 si performante dinamice remarcabile.

Modelul german expus la Leipzig are o celula a pasagerilor blindata, care ofera protectie pentru pana la 4 persoane si care poate rezista unui atac venit din partea lui AK-47. Noul BMW X5 Security Plus vine cu articulatii sigilate, care ofera protectie in zonele ciritice ale masinii si acolo unde panourile se unesc cu montantii caroseriei.

Sticla folosita pentru geamuri este una special dezvoltata si rezista chiar si la atacul cu arme contondente, iar stratul de policarbonat protejeaza interiorul de cioburi.

Test_consum_X5_25d_9

Sub capota lui BMW X5 Security Plus gasim un motor V8 TwinPower Turbo capabil sa ofere 450 CP si, impreuna cu sistemul de tractiune integrala xDrive, modelul german ofera performante dinamice remarcabile.

Conform oficialilor germani, sasiul, sistemele electronice de gestiune si sistemul de franare au fost adapatate la masa mai mare a masinii. Astfel, BMW anuntat ca noul X5 Security Plus va avea performantele unui model obisnuit.

 

BMW X5 Security – Protectie balistica VR4

Tot in cadrul aceleiasi expozitii, BMW a expus si X5 Security, un model ce soseste cu un bivel de protectie balistica VR4. In plus, aceasta versiune dispune de o targa de elicopter care permite transporatrea rapida si in siguranta la spital sau catre un elicopter de salvare in caz de urgenta medicala.

Adaugă un comentariu