Renault Clio E-Tech ajuge în România cu prețuri de la 18.750 €

Versiunea hibridă a lui Renault Clio, E-Tech, este disponibilă și pe piața din România, cu prețuri între 18.750 € și 21.050 €.

Citește și:

Renault a confirmat intenţia de a opri activităţile de asamblare la uzina de la Flins

Renault Zoe Z.E. 50 – R135: Întoarcerea avatarului urban

Renault Captur Blue dCi EDC: În cea mai bună formă

Renault a publicat prețurile pentru versiunea hibridă a lui Clio, E-Tech, prezentată alături de Captur E-Tech la începutul acestui an. Captur E-Tech Plug-in a debutat pe piața din România acum două luni.

Clio E-Tech este un hibrid clasic bazat pe un patru-în-linie, de 1,6 litri, ajutat de două motoare electrice; unul dintre acestea are rol de starter-generator, în timp ce celălalt ajută la motricitatea punții față. Resursele sistemului hibrid sunt de 140 de cai-putere, iar eficiența la consum a fost îmbunătățită cu 40% față de un Clio cu motorizare convențională, spune Renault. Bateria care alimentează motoarele electrice are capacitate de încărcare de 1,2 kWh.

Clio E-Tech poate fi comandat în patru versiuni de echipare, dintre care trei — Zen, Intens, RS Line — sunt similare ca dotări cu cele disponibile și pe motorizările convenționale.

Nivelul de echipare „dedicat’ modelului hibrid costă 20.850 € și este situat între Intens și RS Line. Pe lista de dotări ale acestei echipări se numără jantele de 16 inci, o temă cromatică exterioară specifică, volan îmbrăcat în piele, cameră video pentru marșarier, sistem de infotainment Easy Link de 9,3 inci, tapițerie mixtă (material textil și piele), oglinzi electrice, geamuri electrice, ștergătoare automate, climatizare automată și asistent de fază lungă.

Echiparea entry-level Zen pornește de la 18.750 €, Clio E-Tech Intens costă 20.050 €, iar vârful de gamă RS Line are un preț de 21.050 €.

Adaugă un comentariu