Skoda Rapid și Rapid Spaceback facelift – Poze și detalii oficiale

Skoda a publicat primele imagini și detalii oficiale cu Rapid și Rapid Spaceback facelift. Din punct de vedere estetic, Skoda mizează pe același stil, în schimb au apărut ceva modificări minore. Blocurile optice sunt bi-xenon, iar luminile de zi cu LED au acum o semnătură luminoasă revizuită. De asemenea, partea de jos a spoilerului a fost modificată, iar același lucru s-a întâmplat și cu luminile de ceață.

Totodată, Skoda mizează și pe jante cu design nou. La interior, atât Rapid facelift, cât și Rapid Spaceback facelift promit mânere noi pentru deschiderea portierelor, guri de ventilație restilizate și o serie de sisteme de siguranță noi. Aici amintim de următoarele tehnologii: Driver Alert, Front Assist, City Emergency Brake, Hill-Hold Control și High Beam Assist.

În ceea ce privește gama de motorizări, Skoda Rapid facelift va fi oferită cu unitatea de 1,0 litri de 95 CP sau 110 CP, dar și cu unități de 1,4 litri TSI de 125 CP. Pentru fanii motoarelor diesel, Skoda pune la dispoziție unitatea 1.4 TDI de 90 CP sau motorul 1.6 TDI de 116 CP.

Ambele versiuni Rapid pot fi comandate în versiunea Monte Carlo. Aceasta aduce jante de 17 inchi, geamuri cu tentă, blocuri optice bi-xenon (standard) și o serie de modificări minore la nivel estetic. La interior, versiunea Monte Carlo promite un volan sport cu trei spițe și detalii speciale.

AFLĂ DETALII DESPRE MODELELE SKODA SAU ORICE ALTĂ MARCĂ AUTO, ÎN SECȚIUNEA DE DATE TEHNICE ȘI PREȚURI DE PE AUTO-BILD. INTRA AICI PENTRU TOATE INFORMATIILE

Adaugă un comentariu