Gama Suzuki, completată cu Swace, un hibrid cu 122 CP

Noul Swace este al doilea produs al colaborării dintre Suzuki și Toyota: un break hibrid cunoscut și ca Toyota Corolla Touring Sports.

Citește și:

Suzuki Swift Sport: Un alt fel de sport

Suzuki Across: SUV plug-in hybrid cu trei motoare și autonomie electrică de 75 km

Dacia Duster versus Suzuki Vitara: ce să alegi?

Suzuki a prezentat astăzi un nou model, Swace, ale cărui similitudini cu Toyota Corolla Touring Sports nu sunt deloc o coincidență. Noul Swace este, alături de SUV-ul hibrid Across, unul dintre modelele „împărțite’ cu Toyota.

Sub capotă, Swace ascunde un sistem hibrid self-charge cu 122 CP, bazat pe un motor aspirat, de 1,8 litri, ajutat de un motor electric. Cel din urmă se alimentează de la o baterie de 3,6 kWh. Resursele sunt trimise punții față prin intermediul unei transmisii CVT. În termeni de performanță, Suzuki Swace promite un sprint 0-100 km/h de 11,1 secunde și o viteză maximă de 180 km/h.

La interior, Swace se laudă cu spațiu pentru toată familia, cu o multitudine de spații de depozitare ergonomice și un portbagaj de 596 de litri, care poate fi extins până la 1.606 litri prin rabatarea banchetei spate. Gândit în temeiul ergonomiei, spațiul în portbagaj este optimizat pentru încărcarea de obiecte voluminoase: prin plierea banchetei spate se obține o podea plată. Totodată, podeaua portbagajului poate fi întoarsă pentru a putea depozita obiecte ude sau murdare: una dintre fațete are o textură cauciucată.

Din punct de vedere tehnologic, Suzuki Swace se laudă cu un ecran central cu diagonală de 8 inci, sistemul multimedia dispunând, printre altele, de conectivitate Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. Încărcarea wireless se numără printre dotările lui Suzuki Swace.

Suzuki Swace va fi disponibil la vânzare începând cu această iarnă.

Adaugă un comentariu