Volvo XC90 Excellence – Poze și detalii oficiale

La începutul lunii ianuarie Volvo a făcut o declarație cu privire la dezvoltarea unui XC90 mult mai luxos. Astăzi, oficialii producătorului suedez au lansat noul XC90 Excellence, o versiune care la nivel exterior vine cu câteva modificări minore, în timp ce la interior, eleganța depășește limitele cu care Volvo ne-a obișnuit până acum.

Exteriorul lui Volvo XC90 dispune acum de o serie de accesorii cromate care pot fi observate doar de ochiul unui avizat.

Așa cum afirmam și mai sus, cele mai multe modificări au avut loc la interior. Bancheta din spate a fost înlocuită de două scaune individuale care dispun de funcții de masaj și de ventilație. Mai mult decât atât, suedezii au reușit să ofere ceva mai mult spațiu pentru picioare, iar timpul liber al ocupanților poate fi “pierdut” cu ajutorul unor ecrane retractabile ce pot controla marea majoritate a funcțiilor mașinii.

volvo xc90 excellence (7)

De asemenea, Volvo a integrat un set de măsuțe, cup holdere încălzite și răcite, un mini-figider și un set de pahare lucrate manual din cristal și semnate Orrefors. De sunet se ocupă un sistem audio Bowers & Wilkins cu 19 difuzoare.

Conform oficialilor Volvo, noul XC90 Excellence va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care va debuta săptămâna viitoare în China.

Adaugă un comentariu