Mașina de 400.000 de Euro cu care au mers Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la Petrecerea VIVA! 2019

Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi, au participat aseară la evenimentul VIVA! Party 2019, pentru a celebra 20 de ani de existență pe piață a publicației. Cei doi au sosit la petrecere în jurul orei 21:00, coborând dintr-o mașină pe care nu o vedem în fiecare zi pe șoselele României.

Fosta prezentatoare TV Bianca Drăgușanu și iubitul său, afaceristul Alex Bodi, au făcut furori aseară la VIVA! Party 2019 încă de când au oprit în parcare. Cei doi au fost fotografiați coborând dintr-un Rolls-Royce Wraith, despre care presa autohtonă a scris în trecut că l-a costat pe milionar aproximativ 400.000 de Euro.

Lansat în 2013, Rolls-Royce Wraith are sub capotă un motor V12 care produce 630 de cai-putere și vine cu un cuplu maxim de 800 Nm. Când a ieșit de pe linia de asamblare, acesta era cel mai puternic model produs vreodată de constructorul britanic.

Potrivit WOWbiz.ro, limuzina a fost un cadou pe care Alex Bodi și l-a făcut singur la finalul lui 2018, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acea perioadă, după ce a plasat comanda, antreprenorul a postat pe profilul său de Instagram o fotografie cu un Rolls-Royce Wraith însoțit de eticheta „Soon’ (în curând).

Iată că bărbatul nu a achiziționat bijuteria pe roți pentru a o ține în garaj, ci a profitat de evenimentul aniversar de miercuri seara pentru a le oferi și altora ocazia să o admire.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt într-o relație începând din vara anului trecut, dar cei doi s-au despărțit și s-au împăcat în repetate rânduri până în prezent.

Cum a ajuns Alex Bodi să-și permită un Rolls-Royce Wraith?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Potrivit unor surse, Alex Bodi își permite să cumpere autoturisme de lux precum Rolls-Royce Wraith datorită activității sale în cadrul companiei germane Karatbars, firmă specializată în vânzarea de lingouri de aur, care își răsplătește afiliații prin comisioane generoase.

Pe de altă parte, Spy News scrie că averea lui Alex Bodi este, de fapt, a șefului său, un milionar croat care deține mine de aur în Africa. Conform acestei publicații, directorul companiei îl lasă să se fotografieze alături de mașinile și celelalte bunuri ale sale, pentru ca românul să își formeze o imagine publică de afacerist.

    ITRobert says:

    Se inchiriaza cu $1000/zi fara limita de mile…

Adaugă un comentariu