Așa arată un birou mobil în adevăratul sens al cuvântului! (FOTO)

Când auzi de „birou mobil’ te gândești la o poliță pusă pe spătarul scaunului din față al unui model de lux. Cei de la Inkas au o altă abordare…

Citește și:

Din afară dubă, în interior rival pentru Rolls-Royce. Iată ce ascunde acest Sprinter

Sylvester Stallone își vinde SUV-ul ultraluxos. Costă cât un Bentley

Toate limuzinele moderne s-au adaptat cerințelor piesei și au încercat să transforme locurile din spate în adevărate lounge-uri, atât din punct de vedere al confortului cât și din acela al ergonomiei. Însă pentru cei care consideră că un birou mobil trebuie să fie mai mult decât un suport de laptop lipit de spătarul unui scaun, cei de la Inkas au o ofertă tentantă.

Canadienii au luat un Mercedes-Benz Sprinter de ultimă generație și l-au supus unei conversii de zile mari. Rezultatul este un birou mobil în poate cel mai adevărat sens la cuvântului, botezat sugestiv VIP Mobile Office.

Astfel, spațiul din Sprinter a fost folosit pentru a găzdui patru scaune executive — cu funcție de recliner și cu programe de masaj — și chiar un birou cu decupaj în L, dacă ai nevoie de spațiu de lucru confortabil. Altfel, pe partea de infotainment, Inkas a montat două TV-uri de 45 de inci, conectivitate wireless și chiar și un sistem intercom pentru a comunica cu șoferul, dacă e cazul. Imaginile din galeria de mai sus sunt doar o sugestie de prezentare, însă canadienii spun că spațiu poate fi organizat după preferințele clientului.

Pachetul de bază nu include și funcții de securitate — cum de regulă vedem în cazul acestor conversii — însă Inkas spune că poate echipa modelul cu camere de supraveghere la 360 de grade, cu sistem special de filtare a aerului, cu sistem de bruiaj al undelor etc., dacă clientul asta dorește.

Prețul pentru conversia unui Sprinter în birou mobil nu a fost dezvăluit, probabil și pentru că onorariul este stabilit în funcție de ce comandă clientul. Însă ceva ne spune că nu este ieftin.

    Marin says:

    f f frumos dar ma intreb : ce se intampla cu cel ce sta la computer in cazul unei tamponari mai violente? cate stele are masina asta la testul EURONCAP ?

Adaugă un comentariu