Formula 1 – Caterham s-a vandut. Ar putea afecta posibila echipa romaneasca.

Acuma cateva luni au existat zvonuri ca Tony Fernandez, proprietarul lui Caterham F1, doreste sa vanda echipa. Zvonurile nu au fost comentate, insa acum exista confirmarea oficiala ca echipa a fost deja vanduta.

 

Printr-un comunicat oficial, echipa Caterham anunta ca Fernandez si partenerii sai au vandut echipa catre un consortiu de firme elvetiene si investitori din Orientul Mijlociu. Desi identitatea acestor investitori nu a fost dezvaluita exista surse care implica numele lui Colin Kolles in aceasta afacere. Inca nu se stie implicarea efectiva a acestuia, insa se pare ca el a fost cel care a sfatuit ambele parti in aceasta vanzare, ceea ce poate fi un indiciu ca el va fi implicat in viitoarea echipa.

 

Colin Kolles – implicarea in echipa romaneasca sau in Caterham F1?

Totusi, de numele lui Colin Kolles au fost legate cele mai multe speculatii in ceea ce priveste echipa care va concura cu licenta romaneasca in Formula 1. Si atunci se pune intrebarea: “In ce echipa va participa activ Colin Kolles si daca proiectul echipei cu licenta romaneasca este inca in picioare?”. Se pare ca raspunsul la aceasta intrebare il vom afla in partea a doua a sezonului de Formula 1.

Schimbarea in actionariatul echipei are loc imediat, dar numele Caterham va fi pastrat pana la finalul sezonului. Noii proprietari au ca obiectiv o clasare pe locul al 10-lea in actualul sezon de Formula 1. In acest moment echipa este pe locul al 11-lea, fara niciun punct, in spatele echipelor Sauber si Marussia.

Adaugă un comentariu