Oficial: Mercedes-Benz SL63 AMG World Championship 2014 Collector’s Edition – Versiuni speciale dedicate pilotilor din F1

Lewis Hamilton si Nico Rosberg au avut un parcurs exceptional in acest sezon de Formula 1.

Pentru a celebra cum se cuvine succesul celor doi, Mercedes-Benz a dat nastere unei versiuni speciale pentru SL63 AMG. Botezata World Championship 2014 Collector’s Edition, aceasta va fi oferita in doua versiuni cu accente diferite.

Asa cum probabil ati intuit, pilotii Mercedes-AMG au ajutat si ei la dezvoltarea editiei speciale. Astfel, modelul “imbracat” in negru ii este dedicat lui Hamilton si beneficiaza de o serie de accente aurii, in timp ce la interior gasim stilizat circuitul de la Silverstone, locul unde anul acesta britanicul s-a impus fara drept de apel. Exemplarul vopsit in alb a fost dezvoltat pentru a-l cinsti pe Rosberg si are o serie de accente gri, iar la interior gasim stilizat circuitul de la Hockenheim, unul dintre locurile unde Nico a triumfat anul acesta.

mercedes-benz sl63 amg 2014 world championship collector's edition (3)

 Citeste si: AMG Sport – Divizia germana gata de duel cu BMW M Performance

Fiecare dintre aceste versiuni vor fi produse in 19 unitati, numarul de curse de Formula 1 ale acestui sezon, iar pretul pentru un exemplar va depasi 320.000 de euro. Sub capota, Mercedes-Benz SL63 AMG World Championship 2014 Collector’s Edition ascunde sub capota acelasi V8 de 5,5 litri bi-turbo capabil sa ofere 585 CP si 900 Nm.

Citeste si: Tobias Moers, seful AMG, confirma o versiune „hardcore’ a lui Mercedes-AMG GT

Adaugă un comentariu