Raliul Clujului 2021: Emoții pe bitum pentru Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh

Totul se putea sfârși trafic în doar câteva secunde la Raliul Clujului pentru echipajul susținut de Borsec. Adi Teslovan și Vajk Cseh au avut ceva emoții când au ieșit în decor, dar tot au reușit să obțină locul 1 la clasa RC2N și locul 3 în clasamentul general al Trofeului Asfalt.

“Am devenit și campioni naționali la clasa RC2N. Așa cum știam, Raliul Clujului este un raliu foarte greu, cu probe extrem de rapide și tehnice, care te solicită la maximum atât fizic, cât și mental, mai ales că veneam după un eveniment nu tocmai plăcut. Am început sâmbăta în forță cu un ritm foarte bun, reușind să terminăm pe poziția a patra în clasamentul general și pe locul 1 la clasă.

Ziua de duminică am abordat-o puțin mai precaut și a fost presărată de câteva greșeli care erau să ne coste raliul. Pe Tarnița la prima trecere am fost mult prea precauți și mai puțin încrezători în aderența anvelopelor, iar pe Dângău am alunecat de pe drum și am pierdut secunde prețioase până am reintrat pe probă. Până la urmă am terminat cu un rezultat de care suntem mulțumiți și încercăm să ne concentrăm pe ultima etapă a sezonului, pe Raliul Bucovinei, ce va avea loc la sfârșitul lunii octombrie la Suceava.

Apa minerală naturală Borsec a fost și este partenerul nostru pe care ne bazăm în lupta noastră cu secundele. Mulțumim partenerilor noștri – UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants, Rotte Group și Omega Motorsport”, a declarat pilotul Adi Teslovan.

Borsec ape minerale naturale

Adaugă un comentariu