O șoferiță a intrat într-un Mega Image cu tot cu mașină, la Ciolpani

Un Mega Image din Ciolpani a devenit garaj involuntar pentru o șoferiță de 77 de ani, după ce a intrat cu mașina direct în magazin.

Citește și:

Accidentul care te face să vezi dublu

VIDEO: Doi polițiști brăileni și-au pierdut viața în urma unui accident cumplit

Ce poți păți într-un accident dacă îți ții picioarele pe bord

Un tânăr care transmitea live de la volan a provocat un accident teribil în Botoșani (Video)

Condusul unei mașini cu transmisie automată este, matematic vorbind, mai simplu, și aduce și beneficiul confortului. Asta până când ajungi să apeși frâna cu piciorul stâng sau să confunzi accelerația cu frâna, așa cum cel mai probabil s-a întâmplat în cazul accidentului de la Mega Image Ciolani de azi.

O șoferiță în vârstă de 77 de ani se pregătea să parcheze mașina — un Volkswagen Golf Plus — în fața magazinului Mega Image din localitatea Ciolpani, iar câteva clipe mai târziu dărâma cu mașina rafturi din incinta hypermarketului. Surpriza a fost la fel de mare în ambele tabere — atât pentru șoferiță, cât și pentru cei din incinta magazinului. Din fericire nu s-au înregistrat vătămări corporale, ci doar pagube materiale.

Organe ale Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost chemați la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. În urma testelor cu aparatul alcooltest a rezultat că femeia nu consumase băuturi alcoolice.

foto Cristian Robertino Voicu, Observatorul PH

Adaugă un comentariu

Articole similare