Accident exploziv: un adolescent a lovit rezervorul unui TIR

Teribilul accident s-a petrecut pe o șosea din New Hampshire, Statele Unite, când un adolescent de 18 ani a intrat în plin într-un TIR ce circula regulamentar pe sensul opus.

Citește și:

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

Copacii căzuți peste mașini: când și cum pot cere despăgubiri șoferii

Autostrada de Centură prinde contur

Și-a modificat bicicleta ca să prindă 60 km/h, dar poliția nu a fost încântată

Ce se întâmplă dacă torni Coca-Cola în rezervorul mașinii?

Recompensă de 1000 de EURO! Ai văzut această mașină?

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

 

Chiar dacă pare greu de crezut, toate persoanele implicate în acest accident au supraviețuit. Flacăra gigantică a fost provocată de impactul mașinii cu rezervorul camionului.

Tânărul din Jeep a fost ajutat de persoanele din vehiculul ce circula în spatele său. Cei doi bărbați au coborât din mașina din care sunt capturate imaginile și au reușit să-l țină în viață pe adolescent până la sosirea elicopterului de salvare.

Șoferul camionului, în vârstă de 66 de ani, a fost transportat la spital cu răni minore, spre deosebire de tânărul din Jeep care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Cu toate acestea, starea tânărului este stabilă, iar arsurile suferite în urma accidentului se vindecă repede. Mama adolescentului a povestit autorităților că tânărul nu iși amintește accidentul și nici intenția de a vira în fața camionului. În acest moment, poliția cercetează cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Până acum, adolescentul de 18 ani a fost capabil să răspundă unor întrebări simple cum ar fi: Care este echipa ta preferată?’ și să recunoască persoane importante din viața sa.

Chiar dacă noul Jeep Wrangler a obținut un punctaj slab la testele EuroNCAP, în urma acestui accident s-a dovedit faptul că și un model mai vechi poate rezista unui impact nimicitor.

Adaugă un comentariu