Recompensă de 1000 de EURO! Ai văzut această mașină?

O firmă din Bacău caută cu disperare o mașină furată și a apelat la internauți pentru ajutor. 

Firma băcăuană de închirieri auto RentKraft a rămas cu un Volkswagen Jetta în minus. Autoturismul fusese închiriat de un client și trebuia returnat în data de 16 ianuarie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. În absența unui acord de prelungire a contractului, vehiculul este catalogat oficial drept furat.

Potrivit utilizatorului Facebook numit Iustin Pătrățanu, persoana care conducea mașina și care a semnat contractul de închiriere se numește Burghel Gabriel Fănuț. Buletinul acestuia a fost emis de autoritățile italiene. Așadar, este posibil ca acest VW Jetta să fi părăsit deja teritoriul României. Aceasta este părerea administratorului firmei, Valentin Buliga.

 

Citește și:

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Într-un interviu acordat publicației locale Bacău.net, Valentin Buliga detaliază situația: „Probabil, a părăsit teritoriul țării cu autoturismul inchiriat. […] Ultimul contact telefonic l-am avut luni, 14.01.2019, când a anuțat că va returna mașina închiriată la sediul de pe Banca Națională nr. 29 din Bacău, dar ulterior și-a închis telefonul’.

Buliga a depus plângere la poliție și așteaptă ca autoritățile să recupereze vehiculul companiei. Pentru a-și crește considerabil șansele de reușită, firma îi mobilizează și pe internauți: dacă un cetățean oarecare descoperă mașina sau obține informații cu privire la localizarea ei, va fi răsplătit cu 1000 €.

„Oferim recompensă 1000 € oricărei persoane care ne poate furniza informaţii pentru recuperarea masinii Volkswagen Jetta cu numar de inmatriculare B-174-WMA. Autoturism furat in data de 16.01.2019′, scriu reprezentanții RentKraft într-o postare publică pe Facebook.

 

Oferim recompensă 1000 € oricărei persoane care ne poate furniza informaţii pentru recuperarea masinii Volkswagen Jetta cu numar de inmatriculare B-174-WMA. Autoturism furat in data de 16.01.2019.

Publicată de RentKraft Bacau pe Luni, 28 ianuarie 2019

Adaugă un comentariu