Android Auto se schimbă radical – Cum va arăta noua aplicație

Google a anunțat schimbări majore la interfața sistemului de infotainment Android Auto. Actualizările vor fi implementate în această vară, iar platforma se va apropia foarte mult de designul sistemului de operare disponibil pentru smartphone-uri.

La începutul acestei săptămâni, Google a anunțat că va schimba complet aspectul sistemului Android Auto. Noutățile sunt menite să faciliteze accesul utilizatorilor la toate funcțiile platformei, dar și să organizeze mai eficient spațiul astfel încât să afișeze mai multe informații.

Android Auto – Cum va arăta după update?

Prima schimbare viziblă este tema închisă la culoare, mai odihnitoare pentru ochii șoferului, în special când acesta conduce pe timpul nopții. Fonturile vor fi și ele înlocuite, pentru un plus de lizibilitate.

Bara de navigație este poate cea mai utilă noutate în cazul Android Auto. Aceasta va fi prezentă în permanență pe ecran, pentru ca utilizatorul să poată facă mai simplu tranziția între diferite aplicații sau chiar să ruleze simultan două programe.

De asemenea, notificările vor avea parte de o reîmprospătare. Google a schimbat modul de afișare a acestora, astfel încât șoferii să poată interacționa mai rapid și mai ușor cu alertele provenite din aplicații – spre exemplu, cu apelurile primite.

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

Într-un sondaj de opinie realizat recent de Consumer Reports, Tesla dispune de cel mai bun sistem de infotainment de pe întreaga piață auto. 86% dintre clienții constructorului american s-au declarat extrem de satisfăcuți de această platformă de gestionare a informațiilor.

 

Sursa foto: Google

Adaugă un comentariu