Ce modele Aston Martin vom vedea în noul film „James Bond”

În orice film din seria James Bond, mașinile joacă un rol atât de important, încât le putem considera personaje de sine stătătoare. Din acest motiv, în ultimele luni, rețelele sociale au dat pe-afară de zvonuri cu privire la autoturismele pe care le vom vedea în noua aventură a Agentului 007. Într-un final, Aston Martin a anunțat oficial ce modele va furniza în peliculă.

Anunțul vine tot din Social Media, printr-un mesaj postat pe Twitter de către constructorul auto britanic: „Aston Martin DB5, Aston Martin V8 și Aston Martin Valhalla vor apărea în Bond 25, cel mai nou titlu al francizei 007‘.

 

Citește și:

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Primele două modele nu sunt o surpriză. Spionul titular a mai condus un Aston Martin DB5 relativ recent, în filmul „Skyfall’ din 2012. În schimb, V8 a făcut ravagii în franciză cu mai mult timp în urmă – în „The Living Daylights’ (1987), unde James Bond este interpretat de Timothy Dalton.

Aston Martin Valhalla este marea noutate în cazul de față. Hypercarul hibrid are un motor de 3.0 litri V6, ce generează 1.000 de cai-putere. Atinge suta de km/h în mai puțin de 3 secunde, viteza maximă fiind de 321 km/h.

Apropo de Agentul 007, reamintim că una dintre mașinile distruse de acesta a fost scoasă la vânzare: un Renault 11 TXE pe care spionul a reușit să-l felieze în două. Jumătățile mașinii sunt incluse și în acest grafic interactiv al pagubelor materiale produse de Bond de-a lungul filmografiei sale.

Cel de-al 25-lea film din seria „James Bond’, al cărui titlu încă nu a fost dezvăluit, are premiera în cinematografele din România pe 10 aprilie 2020. În distribuție îi vom întâlni pe Daniel Craig, Rami Malek, Ana de Armas, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Naomie Harris și mulți alții.

Adaugă un comentariu