James Bond, spaima bolizilor. Ce pagube a produs Agentul 007 de-a lungul filmografiei sale

Celebrul agent al Serviciilor Secrete Britanice a avut întotdeauna parte de cele mai performante mașini, dotate cu gadgeturi de ultimă generație. Totuși, niciodată nu le-a condus cu prea mare grijă. Într-un fel sau altul, James Bond a reușit să avarieze sau să distrugă complet toate autoturismele la volanul cărora s-a urcat, hotărât să-și îndeplinească misiunea cu orice preț. O firmă de leasing a calculat prețul exact, trecând în revistă toate daunele produse de spion de-a lungul celor șase decenii de filme.

Compania britanică AMT Leasing a răspuns unei întrebări pe care, probabil, nu și-a pus-o foarte multă lume: cât ar costa repararea sau înlocuirea tuturor mașinilor distruse de James Bond de-a lungul filmografiei sale?

 

Citește și…

Dacia se pregătește să lanseze mașina electrică pentru toate buzunarele

Impozit auto 2019: cât trebuie să plătim și care este termenul-limită

Toyota Guardian este sistemul de siguranță care nu te lasă să faci accident

Hyundai redefinește termenul „off-road’. A creat mașina cu picioare

Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi

Lamborghini Huracán EVO: Nu e doar un simplu facelift

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

 

Începând din 1962, agentul secret a figurat în 26 de filme și a fost interpretat de șapte actori diferiți, printre care: Sean Connery, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Toate aceste versiuni s-au întrecut în pagube materiale, ceea ce a devenit o adevărată tradiție pentru personaj.

AMT Leasing a calculat că pagubele produse de Bond se ridică la valoarea de 4.472.607 £ (aproximativ 5 milioane de Euro). Jumătate din bani i-a irosit în filmul „Spectre’ (2015), când a distrus un Jaguar C-X75, un Aston Martin DB10 și toate dispozitivele speciale montate pe acestea.

Statisticile au fost reunite într-un grafic interactiv realizat de AMT Leasing, care poate fi accesat direct la finalul acestui articol. Valoarea totală a pagubelor se actualizează în timp real, pe măsură ce utilizatorul dă scroll prin aplicație.

 

Sursa foto: captură ecran Vimeo PRO

Adaugă un comentariu