Austriacul Manfred Stohl va anima evenimentul Sibiu Rally Challenge

Prima editie a Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor, se va desfasura in perioada 9 – 12 octombrie.

La evnimentul desfasurat in Hermannstadt va lua parte si austriacul Manfred Stohl, campion mondial în P-WRC în sezonul 2000.

Pilotul nu este la prima sa vizita in Sibiu, austriacul participand in trecut la o editie a Sibiu Rally Show. De asemenea, Stohl a mai fost in orasul romanesc si in calitate de sef al echipei pentru care au concurat Andreas Aigner si Toshi Arai la etapele din Intercontinental Rally Challenge si din Campionatul European de Raliuri.

„Ma simt bine in Romania si am acceptat cu placere provocarea de a lua startul la acest eveniment. Am auzit foarte multe lucruri despre Transfagarasan si nu credeam ca se va organiza vreodata o proba speciala acolo’, a declarat Manfred Stohl.

Cartierul general al evenimentului Sibiu Rally Challenge va fi amplasat in Piata Mare a orasului, iar ziua de 9 octombrie, va fi dedicata recunoasterilor oficiale ale celor trei probe de asfalt, dar si a circuitului de rally cross.

Mai multe detalii despre Sibiu Rally Challange gasiti AICI.

Adaugă un comentariu