Autostrada București – Moldova: ce șanse sunt să mai fie realizată

Licitatiile pentru realizarea Studiului de Fezabilitate si Proiectelor Tehnice pe circa 330 de km de autostrada pe ruta Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani bat pasul pe loc si au inregistrat zeci de amanari in decurs de 15 luni de cand au fost lansate – un numar record de termene amanate.

GESTUL pe care mulți în fac la volan VA FI SANCȚIONAT CU O AMENDĂ DE 1200 DE LEI!

PRIMA FABRICĂ AUTO DIN ROMÂNIA care SE ÎNCHIDE!

Noua mașină a lui ȚIRIAC costă 630.000 DE EURO!

Dincolo de zecile de termene amanate, au existat si o serie de contestatii ale firmelor confirmate in justitie, iar deciziile Companiei de Drumuri au intarziat si mai mult proiectul.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

CUM TE PĂCĂLESC SAMSARII când cumperi o mașină!

“Principala problema nu sunt contestatiile. Acestea sunt doar EFECTE. CAUZELE reale sunt pregatirea deficitara a documentatiei de licitatie, a caietelor de sarcini, a studiilor de fezabilitate, dar si tergiversarile si deciziile gresite ale echipelor din CNAIR care se ocupa de licitatii”, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

In noiembrie 2016, cu o intarziere de aproape doi ani de cand ar fi trebuit lansat initial, Compania de Autostrazi scotea la licitatie realizarea Studiilor de Fezabilitate si a Proiectelor Tehnice pe patru tronsoane din Autostrada A7: Ploiesti-Buzau, Buzau-Focsani, Focsani-Bacau si Bacau-Pascani. In total circa 330 de km de drum de mare viteza (n.r. licitatia nu prevede daca va fi drum expres sau autostrada, acest lucru ar urma sa fie stabilit tocmai la intocmirea SF-ului).

Dupa aproape 15 luni, licitatiile inca nu sunt finalizate si nu sunt desemnati castigatorii, asta desi termenele fazele de depunere si evaluare a ofertelor au fost amanate succesiv de 15, 17 , 18 sau chiar 15 ori, dupa cum atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura.

Sursa: hotnews.ro

    Dan says:

    Păi moldovenii sunt buni doar când vin alegerile că în rest Moldova este complet ignorată. Au “refăcut” E85, drumul care ucide, idiotii de proiectanți adăugându-i câte o jumate de bandă pe fiecare sens devenind astfel un drum extrem de periculos. Locuim intr-o țară în care bătaia de joc e la ea acasă.

Adaugă un comentariu

Articole similare