BMW Seria 3 G20 dezvăluit înainte de prezentarea oficială

BMW Seria 3 G20, cea de-a șaptea generație a modelului german de clasă medie, a fost deconspirat pe internet înainte de momentul lansării oficiale.

Cu doar o zi înainte de debutul public, o galerie foto cu noul BMW Seria 3 G20 a fost făcută publică de un forum al pasionaților BMW. Aparent, un utilizator BimmerPost a reușit să găsească noul Seria 3 G20 în configuratorul online al mărcii. De acolo, a putut să aleagă mai multe culori și echipări pentru noul model și a capturat imaginile rezultate.

Citește și:

Atenție, cresc amenzile! Cât va fi punctul de amenda din ianuarie?

Carburanții își schimbă denumirile din 12 octombrie

5 sfaturi esențiale pentru conducerea pe timp de ceață

O metodă inedită ca să scapi de punctele de penalizare de pe permis

Șoferii începători ar putea rămâne fără permis mai ușor

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

 

În mod interesant, selectorul treptelor de viteză nu este vizibil în aceste imagini, însă este posibil ca acesta să fie totuși prezent pe modelele de serie și să nu fie vizibil în configuratorul mărcii, unde sunt folosite imagini prelucrate digital. Avem deja un material care explică în detaliu toate specificațiile lui BMW Seria 3 G20, publicat odată cu primele imagini oficiale ale acestui model, expus în timpul testelor de pe Nurburgring.

Acest material completează informațiile prezentate anterior cu o galerie foto a noului Seria 3 de la BMW, de data aceasta fără camuflajul 'regulamentar'. Cele mai mari schimbări le remarcăm la blocurile optice frontale și la stopuri. Ambele prezintă inspirație de la Seria 5 și Seria 7, dar modelul rezultat încă poate fi identificat drept un Seria 3.

În orice caz, designul acestui model ar putea să aducă un nou motiv de ceartă între fanii înfocați ai mărcii. Nu este pentru prima dată când să întâmplă acest lucru, iar generațiile anterioare au trecut și ele printr-o 'primire' similară, ca apoi să fie acceptate în familia pasionaților BMW.

De îndată ce noul BMW Seria 3 G20 va fi dezvelit oficial, vom reveni cu un un material în care vom prezenta toate variantele de motorizare lansate și vom publica o galerie foto oficială a acestui model, care ne va aduce imagini de calitate superioară.

Adaugă un comentariu