Bugatti de 2 milioane de dolari, accidentat la jumătate de oră după achiziție. Ce actor a avut acest ghinion

Un actor celebru și-a cumpărat un Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari și, jumătate de oră mai târziu, s-a văzut nevoit să-l trimită deja în service. Doar 800 de metri a apucat să circule, înainte să fie implicat într-un accident rutier.

Tracy Morgan, renumit pentru rolurile sale în serialul comic „30 Rock ‘ și în „The Longest Yard’, și-a cumpărat recent un Bugatti Veyron. 2 milioane de dolari a cheltuit pe mașina visurilor sale, dar scurtă i-a fost bucuria.

La numai 30 de minute după finalizare achiziției, Tracy Morgan a avut ghinionul să se intersecteze pe șosea cu o Honda CR-V la volanul căriea se afla o șoferiță în vârstă de 61 de ani. Potrivit presei internaționale, femeia este cea care l-a tamponat din lateral, pe o stradă din Manhattan.

Din fericire, coliziunea a fost minoră, iar nimeni nu a fost rănit. Cu toate acestea, situația l-a iritat atât de tare pe comediant, încât a coborât din mașină și a început să lovească puternic geamul celeilalte participante la trafic, insultând-o și cerându-i să coboare urgent.

Abia o cumpărasem!‘, strigă Tracy Morgan înspre martorul care a filmat scena și care, ulterior, a publicat-o în Social Media.

Actorul a scăpat nevătămat, dar Bugatti-ul?

 

Citește și:

Un șofer băut a leșinat în timp ce sufla în etilotest, pe autostrada A3

Cele mai bune sisteme de infotainment din industria auto, potrivit șoferilor

Șoferii moldoveni prinși băuți la volan trebuie să spele cadavre la morgă

Mesajul dur al unei agente de poliție, grav accidentată la datorie

Cel mai rapid SUV pe gheață

Utilaje Lamborghini de 200.000 de Euro, furate dintr-o fabrică din România

Ora de Educație Rutieră la Liceu: Zece instituții au fost vizitate în prima fază a proiectului

 

După ce știrea a făcut înconjurul lumii, Tracy Morgan a ținut să-și liniștească fanii care s-ar fi putut îngrijora cu privire la starea lui de sănătate. Într-o postare pe Twitter, actorul a scris: „Vă mulțumesc pentru preocupare, dar sunt complet bine. Dar NOUA MEA MAȘINĂ? Vom vedea. Vă iubesc pe toți‘.

Tracy Morgan just got a brand new $2 million bugatti yesterday and has already crashed it

Tracy Morgan just got a brand new $2 million #bugatti yesterday and has already crashed it ? (via: @itsfraufrau )

Publicată de All Def pe Marţi, 4 iunie 2019

Adaugă un comentariu