Calendarul Pirelli 2020: Actrițe și cântărețe interpretează un personaj celebru

Fabricantul italian de anvelope Pirelli a dezvăluit primele imagini din ediția 2020 a calendarului său. Intitulat „În căutarea Julietei’, pictorialul aduce în prim-plan celebrul personaj tragic al piesei lui William Shakespeare.

Pictorialul realizat de Paolo Roversi reunește actrițe și cântărește din diferite țări și culturi. În total, nouă personalități au fost fotografiate pentru ca ediția de anul viitor să devină realitate.

Actrițele britanice Claire Foy, Mia Goth și Emma Watson, actrițele americane Indya Moore, Yara Shahidi și Kristen Stewart, cântăreața chineză Chriss Lee, cântăreața spaniolă Rosalia și artista franco-italiană Stella Roversi interpretează toate același rol: Julieta, adolescenta fictivă care luptă împotriva prejudecăților sociale și a destinului.

 

Citește și:

O șoferiță acuză: Am plătit pentru 50 litri de benzină, deși rezervorul mașinii are doar 45

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

 

Proiectul fotografului […] se inspiră din drama lui Shakespeare și din intersecția dintre dragoste, forță, tinerețe și frumusețe, întruchipată de protagoniste femei‘, explică Pirelli într-un comunicat oficial.

Calendarul Pirelli 2020 a fost realizat în luna mai a acestui an, ședințele foto desfășurându-se în Paris și în Verona. Despre conceptul ales, artistul Paolo Roversi spune următoarele: „Încă sunt în căutarea Julietei mele și o voi căuta toată viața. Pentru că Julieta este un vis‘.

Publicat pentru prima oară în 1964, calendarul Pirelli bifează anual nume sonore din lumea modellingului. Printre vedetele care au figurat în paginile sale, de-a lungul timpului, se numără: Heidi Klum, Cindy Crawford, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Kate Moss sau Naomi Campbell.

 

Adaugă un comentariu