Primele imagini cu WRC 8, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri

Fanii motorsportului pot începe numărătoarea inversă până la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului: WRC 8, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri, va fi lansat în luna septembrie. Recent a fost publicat primul trailer, care dezvăluie un gameplay impresionant.

Compania franceză Bigben Interactive, care produce jocurile World Rally Championship, a anunțat că următorul titlu al seriei va fi lansat în septembrie. Franciza revine astfel după o pauză de doi ani, WRC 7 fiind lansat tocmai în 2017.

 

Citește și:

Caracatița de parbriz, noua măsură împotriva șoferilor care parchează neregulamentar

Chinezii atacă segmentul SUV coupé

Boxele acestei mașini se aud de la 5 km distanță

Germania și-ar putea lua adio de la autostrăzile fără limită de viteză

De-asta nu putem avea șosele sigure în România

Mick Schumacher a semnat cu Ferrari

De ce șoselele nu crapă de frig în țările dezvoltate

Românii nu învață pentru examenul auto

 

Anunțul a fost însoțit de publicarea câtorva screenshot-uri și a unui teaser video. Nu sunt dezvăluite prea multe informații în cele 57 de secunde, dar vedem suficient încât să ne formăm o părere despre gameplay și grafică. Ambele arată excelent momentan, dar pot fi îmbunătățite în continuare în următoarele șapte luni.

WRC 8 va putea fi jucat pe PC, Playstation 4, Xbox One sau Nintendo Switch. Titlul reprezintă sezonul 2019 al Campionatului Mondial de Raliuri și va include toate echipele, toți șoferii și toate vehiculele participante la competiția reală. Pentru ca experiența să fie cât mai diversificată, gamerii vor avea la dispoziție 100 de probe speciale desfășurate în 14 țări.

 

Adaugă un comentariu