Ce a pățit un american beat care s-a urcat într-un Uber?

Un american beat a ajuns subietct de știri în întreaga lume după ce a călătorit, din greşeală, “doar” 500 de kilometri cu Uber.

Un cetăţean american va fi nevoit să scoată din buzunar suma de 1.625 de dolari pentru o cursă cu Uber. Aflat sub influența alcoolului, acesta în loc să introducă destinaţia la care îşi dorea să ajungă, a indicat o locaţie situată la 500 de kilometri distanţă.

Gestul cu o mare însemnătate! De ce polițiștii pun mâna pe mașină când vă opresc în trafic?

Ai grijă pe cine deranjezi’ în trafic! Polițiștii circulă cu mașini neinscripționate! Uite ce a pățit un șofer din Ploiești! | VIDEO

Se pare că tânărul s-a distrat o noapte întreagă în oraşul Morgantown din statul West Virginia cu amicii săi și după ce a chemat automobilul a adormit în Uber. Acesta s-a trezit când a ajuns în statul New Jersey.

Tânărul a menţionat că nu îşi aminteşte când a chemat maşina și îl acuză pe șoferul Uber că i-ar fi folosit telefonul în timp ce dormea şi ar fi introdus o adresă greşită.

Uite CE MAȘINI POȚI SĂ-ȚI IEI CU AJUTOR DE LA STAT!

Urmărire ca în filme în București! Oamenii legii au scos pistolul, au tras, șoferul BMW-ului nu a oprit | VIDEO

Clientul distrat va trebui să scoată acum din buzunar 1600 de dolari pentru călătoria sa care a durat 5 ore. Cursa este cu atât mai scumpă cu cât bărbatul a comandat şi o maşină Uber XL, în care încap 6 persoane şi care presupune un tarif mai mare.

Adaugă un comentariu